15 mai 2010

A cincea carte Capitolul 1 Inceputurile


Salut sunt comisarul Petrescu George Radu și lucrez în cadrul politie București și am scris aceste poveste pentru mulți care vor s-a îmi știe povestea. Totul începe cam asa cu un caz prin care am devenit comisar, eu am început de la un detectiv particular, tatăl meu este un mare mafiot. Despre tatăl meu ce sa va spun este un traficant de droguri și spălător de bani, el nu a știut pana la acest caz ca sunt detectiv. Toata poveste a început într-o zi când eu eram la birou și cautam pe internet informați despre un asasin care aveam caz de aproape 1 luna sau chiar mai mult. Cum cautam am aflat ceva importam acest asasin purta o masca sparta în forma unei cărți de joc iar pe fata avea un tatuaj cu un Joker, și ca opera în felul următor era angajat printr-o adresa de mail și odată cautat semnai un "contract care nu lasă martori". Contractul specifica astfel trebuie sa-l plătești în bani și sa fii și pe urma omorât și tu pentru ca sa nu fi martor. Dar mulți din cei care îl angajează nu știu de acest lucru știu doar ca trebuie plătit și trebuie sa ai un număr de 4 de victime. Dupa ce am aflat aceste informați prețioase în caz m-am dus acasă sa ma odihnesc, am urcat repede în mașina când sa pornesc nu pornea când ma uit la rezervor era gol. Norocul meu era ca aveam biroul și casa în Drumul Taberei și nu-mi trebuia vrun transport sau sa-mi ia timp mult sa ajung acasă. Mergând pe strada liniștit pe la 10 noaptea și admirând frumuseți acelei seri era sa dau peste o reporterita, singur lucru cu care am deranjato a fost ca am lovito peste dosaru în care avea un fel de rapoarte.Am purtat o mica discuție cu ea ca în filmele :
-Sucuzatima ca am dat peste dumneavoastră, ma cam grăbeam acasă...
-Nu te scuza,ma întrerupe ea râzând, și te rog nu ma trata de parca ai vorbi cu o femeie mai învârsta decât tine ca aveam aproape 28 de ani amândoi nu?
-Da am 27, foarte pe gânduri și cum ma învățase tata ca dacă am o încurcătura sa o descurc în orice fel o întreb pe domnișoara, dar ce se afla în acest dosar?
-Este un raport și câteva informați care trebuie duse la ziarul "Libertatea" și apoi la studiourile "Prima" despre ultima victima a asasinului Joker, iar politia a gasit un singur indiciu...
-Ce,o întrerup pe reporterita foarte ne respectuos și inmanandui dosarul cam ravacit, ce au găsit?
-Dar de ce întrebi asa curios, au găsit o carte de joc de plastic cu urme de sânge ale victimei, dacă îmi aduc bine aminte era un K de trefla.
-Scuze din nou da sunt detectiv particular și am fost angajat sa prind pe acest asasin, dacă mai găsești și alte informați ai vrea sa ma contactezi și sa îmi spui,ii spun eu dandui cartea mea de vizita.
-Bine te voi ajuta, o cât de târziu este, uite ia și tu cartea mea de vizita.
Dupa ce am auzit ca mai sunt noile informați ,dupa cele ale mele am fugit repede acasă sa-mi plănuiesc căutările. Ajungând acasă o mașina pe care nu o mai văzusem pana atunci ma face sa-l caut repede pe tata presimțind ceva fug repede la ușa biroului lui și aud pe cineva zicând "prima victima a domniei tale a fost trimisa la judecata de apoi". Dau buzna în birou auzind acestea și primul care îmi sare în ochi și avea o privire rece asupra mea este chiar asasinul cautat de mine. Tata începe sa-mi facă cunostința cu acesta:
-Raducule, chiar si la aproape 30 de ani tata imi zice Raducu, el este asa...
-Mai bine nu iai spune cine sunt ca nu vreau sa i-se întâmple ceva, îl întrerupe cu tupeu pe tata acest Joker.
-Ce vrei sa spui este fiul meu unui mare mafiot aproape un viitor Nasul daca termini tu treaba asta pentru care te plătesc bine.
-Cum adică tata "Ce vrei sa spui", zic eu aproape ca un copil care a visat urat, nu ști pe cine ai plătit sa te facă asa zis "Nasul" acest asasin vrea sa te omoare după cei dai bani pentru treaba lui murdara.

Un comentariu:

spune mi ce am gresit:(, spune mi ce este bine :)